لامپ نئون 4X10mm
معرفی
جنس بدنه چراغ قوه اسمال سان مدل ZY-T150 از آلیاژ آلومینیوم محکم است و بسیار مقاوم در برابر ضربه می باشد. این چراغ قوه از یک لامپ بسیار قوی و شفاف تشکیل شده است ، از لحاظ حالات نوردهی نیز این چراغ قوه دارای چهار حالت نوردهی قوی ، معمولی ، ضعیف و فلاشر می باشد. چراغ قوه اسمال سان مدل ZY-T150 از لحاظ برد نور و میزان روشنایی نیز در رده بالایی قرار دارد به طوریکه برد نور آن 550 متر می باشد. چراغ قوه قوی اسمال سان بسیار زیبا و خوشدست طراحی شده و با استفاده مداوم از آن احساس خستگی در دست را نخواهید داشت. همچنین دارای یک بند نگهدارنده برای استفاده آسانتر و جلوگیری از آسیب به آن است.
نحوه شارژ چراغ قوه اسمال سان مدل ZY-T150 توسط یک عدد باتری قوی در اندازه 26650 می باشد که این نوع باتری ها هم قابل شارژ می باشند و جدا ازین هم توسط آداپتور نیز قابل شارژ می باشد
مشخصات
- مدل: ZY-F909T / ZY-T150
- مجهز به یک عدد باتری 4800mAh و قابل شارژ 26650 (همراه چراغ میباشد)
- تعداد باتری: 1
- جنس بدنه: آلیاژ آلومینیوم
- ابعاد: 145x45 میلیمتر
- نحوه حمل: دستی
- تعداد لامپ: 1
- دارای چهار حالت نوردهی قوی ، معمولی ، ضعیف و فلاشر
- برخوردار از یک عدد لامپ XPE
- قابلیت روشنایی به صورت پیوسته
- برخورداری از وزن سبک و ابعاد کم حجم
- قابلیت جداسازی بند
محتویات
- 1 عدد چراغ قوه
- 1عدد باتری 26650
- 1عدد بند نگهدارنده
- 1 عدد شارژر دیواری باتری
- 1عدد کابل شارژر
-
هادی شجاعی پور | بیش از 2 سال قبل سلام
مشکل شارژ نشدن شارژر اسمال سان ZY_T150 از چه چیزی میتونه باشه؟
چراغ پاور به رنگ قرمز چشمک زن میشه و چراغ قوه شارژ نمیشه.-
ادمین | بیش از 2 سال قبل سلام، پسا از شارژ کامل LED به صورت ممتد روشن می باشد . -
مهرداد طراح | بیش از 2 سال قبل من هم همین مشکل را داشتم با اسمال سان ZY_P12 و شارژر جداگانه تهیه کردم ( کد کالا 2221003013)هربار باتری رو در میارم شارژر میکنم .
-
-
امین نوروزی | بیش از 2 سال قبل سلام یک مدل از همین برند دارم که یک باتری 8.4 میخوره الان لامپش سوخته و یک لامپ xml گرفتم و تعویض کردم که اون هم بعد چند روز سوخت. میخواستم بدونم آیا لامپ اینها هم ولتاژش 8.4 ولته؟-
ادمین | بیش از 2 سال قبل سلام، خیر 4.2 ولت است.
-