تستر قطعات الکترونیکی LCR-T4
تستر LCR-T4 ابزاری خودکار برای شناسایی پایهها و اندازهگیری مشخصات مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور، MOSFET و تریستور است.
- دیدگاه کاربران 210 دیدگاه
تستر قطعات LCR-T4 با قراردادن قطعه در سوکت آزمایش و فشردن یک کلید، نوع قطعه، آرایش پایهها و پارامترهای قابلاندازهگیری را روی نمایشگر گرافیکی نشان میدهد. این دستگاه ترانزیستورهای NPN و PNP، ماسفتهای کانال N و P، دیودهای تکی و دوتایی، تریستور، مقاومت، خازن و سلف را بهصورت خودکار تشخیص میدهد. برای ترانزیستورهای دوقطبی، بهره جریان و ولتاژ پیوند بیس امیتر و برای ماسفتها، ولتاژ آستانه گیت و ظرفیت گیت قابل بررسی است. قابلیت نمایش ESR خازنهای مناسب، تشخیص خودکار ترتیب پایهها و خاموششدن خودکار، فرایند عیبیابی و دستهبندی قطعات را سادهتر میکند. زمان معمول آزمایش قطعات حدود 2 ثانیه است، اما اندازهگیری خازنها و سلفهای بزرگ میتواند زمان بیشتری نیاز داشته باشد. پیش از اتصال هر خازن باید آن را کاملاً تخلیه کرد، زیرا ولتاژ ذخیرهشده ممکن است به ورودی دستگاه آسیب برساند.
توجه فرمائید : حتما قبل اتصال خازن ها برای تست از دشارژ بودن آنها مطمئن شوید تا دستگاه دچار آسیب نشود.
مشخصات
- مدل: LCR-T4
- ولتاژ تغذیه: 9V DC
- نوع باتری: باتری کتابی 6F22
- نمایشگر: LCD گرافیکی 128×64 پیکسل با نور پسزمینه
- محدوده اندازهگیری مقاومت: 0.1Ω تا 50MΩ
- تفکیکپذیری اندازهگیری مقاومت: 0.1Ω
- محدوده اندازهگیری ظرفیت خازن: 25pF تا 100000µF
- تفکیکپذیری ظرفیت خازن: 1pF
- محدوده اندازهگیری سلف: 0.01mH تا 20H
- حداقل ظرفیت خازن برای نمایش ESR: 2µF
- تفکیکپذیری ESR: 0.01Ω
- زمان معمول آزمایش: حدود 2 ثانیه
- جریان حالت خاموش: 20nA
- جریان کاری: 25mA
- ابعاد اعلامشده در صفحه کالا: 85×65mm
- کنترل دستگاه: تککلید
- خاموششدن خودکار: دارد
- شناسایی خودکار پایه قطعه: دارد
- قطعات قابلآزمایش: مقاومت، پتانسیومتر، خازن، سلف، دیود، LED، ترانزیستور BJT، دارلینگتون، MOSFET، JFET و SCR
- پارامترهای قابلنمایش: نوع قطعه، ترتیب پایهها، hFE، افت ولتاژ مستقیم، ولتاژ آستانه گیت، ظرفیت گیت و ESR
- باتری همراه محصول: ندارد

.jpg)

کاربردهای رایج
این تستر برای بررسی سریع قطعات ناشناس، جداسازی قطعات سالم از معیوب و کنترل اولیه قطعات پیش از نصب روی مدار مناسب است. عملکرد خودکار آن باعث میشود کاربران تازهکار نیز بدون تعیین دستی نوع قطعه یا پایهها، اطلاعات اصلی را مشاهده کنند. بااینحال، LCR-T4 جایگزین تجهیزات آزمایشگاهی دقیق و کالیبرهشده نیست و برای اندازهگیریهای مرجع باید از ابزار تخصصی استفاده شود.
- تعمیر بردهای الکترونیکی
- شناسایی قطعات بازیافتی
- تشخیص پایههای ترانزیستور
- تفکیک ترانزیستورهای NPN و PNP
- بررسی ماسفتهای کانال N و P
- اندازهگیری مقاومت و پتانسیومتر
- اندازهگیری ظرفیت خازن
- بررسی ESR خازن
- اندازهگیری اندوکتانس سلف
- آموزش و آزمایشهای الکترونیک
نظر خود را بنویسید
تجربه خود را از این محصول با دیگران به اشتراک بگذارید.
-
شهرام حجازی | 1 هفته پیش خریدار من بهش جک آداپتور لحیم کردم و با آداپتور ۹ ولت بدون مشکل کار میکنه. -
شهرام حجازی | 2 هفته پیش خریدار خوب بود و دقیق و عالی کار کرد -
سام دشتی | 2 هفته پیش خریدار خیلی خوبه! واسه تعمیر و واسه ساخت مدار چیز عالی هست! سلامت قطعات رو هم میگه! خیلی ممنون از سازندش -
میثم صادقی | 3 هفته پیش خریدار لطفا جعبه این تستر را موجود کنید. -
شهرام حجازی | 3 هفته پیش خریدار میشه از آداپتور ۹ ولت ۱ آمپر برای آن استفاده کرد؟-
پشتیبانی | 3 هفته پیش سلام و احترام، بله، در صورتی که دستگاه دارای ورودی آداپتور ۹ ولت باشد، میتوانید از آداپتور DC تثبیتشده ۹ ولت ۱ آمپر استفاده کنید. میزان جریان ۱ آمپر مشکلی ایجاد نمیکند، زیرا دستگاه فقط جریان موردنیاز خود را مصرف میکند. با این حال، ولتاژ خروجی آداپتور باید واقعاً ۹ ولت و قطبیت سوکت نیز مطابق مشخصات دستگاه باشد.
-
-
شهرام حجازی | 3 هفته پیش خریدار لطفا موجود کنید -
عبدالزهرا صلحی زاده | 3 ماه پیش خریدار سلام و وقت بخیر.
آیا میشه بجای استفاده از باطری 9 ولتی از آداپتور 12 ولت استقاده کنیم ؟از نظر ولتی 12 ولت ضرری برای تستر T4 نداره؟-
پشتیبانی | 3 ماه پیش سلام و احترام، تستر LCR-T4 بهصورت استاندارد برای تغذیه با باتری 9 ولت طراحی شده و مدار داخلی آن معمولاً بر همین اساس تنظیم شده است. در مشخصات رسمی اغلب نسخهها، تغذیه 9 ولت ذکر شده و استفاده مستقیم از 12 ولت توصیه نشده است. اعمال 12 ولت ممکن است به رگولاتور داخلی یا میکروکنترلر آسیب وارد کند، بهویژه اگر نسخه برد شما ورودی محافظتشده نداشته باشد. بنابراین برای جلوگیری از خسارت احتمالی، فقط از باتری 9 ولت یا منبع تغذیه دقیق و تثبیتشده 9 ولت استفاده شود.
-
-
حسین حسنی | 5 ماه پیش خریدار با گرون شدن باتریهای کتابی، دیگه به صرفه نیست این تستر رو با باتری کتابی استفاده کنیم و باید براش آداپتور تهیه کرد. حالا سوال من اینکه برای این تستر چه آداپتوری خریداری کنم تا مثل باتری کتابی باشه و به دستگاه آسیب نرسه؟-
پشتیبانی | 5 ماه پیش سلام برای راحتی می توانید از باتری کتابی شارژی استفاده نمایید
باتری کتابی 9 ولت لیتیوم یون قابل شارژ 650mAh مارک BESTON با ورودی MicroUSB کد کالا: 2221008012
-
-
محمد زمانی | 6 ماه پیش من این تستر رو چندین ساله که دارمش عالیه دوتا مدل دیگه هم دارم ولی قتاینمدلرو بعد از خرید ال سی آر متر حرفه ای متوجه شدم دوتا دیگه این دقت رو نداره برا همین الان عصای دستم هست با خرید یه قاب هم دیگه با خیال راحت میتونید استفاده کنید اگه توی خریدش شک دارین و توان خرید ال سی آر متر های چند میلیونی رو ندارین حتما بهتون پیشنهاد میدم. -
محمد سهلی | 7 ماه پیش خریدار درود بر همگی . ورژن خریداری شده مهر ماه 1404 بدون شماره آی سی روی میکرو و چاپ ورژن روی برد مثل سری های قدیمی هست ولی بازطراحی شده و حفاظت ورودی مدار بهتر شده در مقابل اتصال خازنها . از یک دیود و TVS شش پایه SOT روی برد استفاده شده که مدار ورودی آسیب پذیر تر بشه نسبت به مدلهای قبل . ولی باز هم خازنها رو تخلیه کنید قبل از اتصال .
- 1
- 2
- ...
- 13
- بعدی